top of page

INTERIEURONTWERP | INTERIEURSTYLING | PROJECT MANAGEMENT

Onze diensten. Wat kunnen we voor jou doen?


Heb jij een nieuwe woning en weet je niet goed hoe je deze moet indelen? Heb je een ruimte die moeilijk in te delen?

Of heb je gewoon iemand nodig die met je meedenkt of advies geeft bij de inrichting van je nieuwe huis?

 

Alles is mogelijk, afhankelijk van jouw wensen en behoeften begint LB met het ontwerpen van een interieur voor je woning, zoals de woonkamer, badkamer, slaapkamer, zolder of je werkplek.

Mocht je de renovatie liever uit handen geven, neemt het team van Lexi Beckord het volledige projectmanagement van de renovatie voor haar rekening.

jean-philippe-delberghe-90eBoEp2tS0-unsplash.jpg

INTERIEURONTWERP   |  INTERIEURADVIES

LB helpt jou bij het vormgeven van het interieur van jouw woning of bedrijfsruimte, zoals de woonkamer, badkamer, maar ook de zolder of het trappenhuis.

Door het vertalen van jouw wensen en behoeftes ontwerpt LB een interieur wat bij jou past.

 

INTERIEURSTYLING

Lexi Beckord zorgt ervoor om het interieurontwerp van jouw woning of bedrijfsruimte helemaal af te maken want juiste invulling en uitlijning van de ruimte maken het concept compleet. De juiste kleuren op de muur, het passende meubilair - afgestemd op het concept en de ruimte -, en de juiste verlichting en accessoires die jouw interieur persoonlijk maken. 

annie-spratt-rtl8Os9mGA4-unsplash.jpg
Lexi Beckord Project Management.jpg

PROJECT MANAGEMENT

LB neemt het volledige project management van de verbouwing of renovatie op zich.

Met ruime ervaring als project manager ontzorgt ze jou vóór en tijdens de verbouwing van je huis, met oog voor detail en kwaliteit.

Heb je interesse en zou je graag een eerste kennismaking willen inplannen? Neem dan contact met ons op, we vertellen je graag over alle mogelijkheden en diensten die Lexi Beckord Interior Design biedt.

bottom of page