INTERIEURADVIES | INTERIEURSTYLING | PROJECT MANAGEMENT

WAT KUNNEN WIJ VOOR JE BETEKENEN?

Heb je een nieuw huis en weet nog niet zeker hoe je het moet indelen? Wil je eindelijk die droomkeuken in je huis waar je al zo lang over nadenkt? Of heb je gewoon iemand nodig die met je mee denkt of advies geeft voor de inrichting of verbouwing van de woning?

 

Alles kan, afhankelijk van jouw wensen en behoeftes zal het team van LB aan de gang gaan met het een interieuradvies op maat voor jouw woning. Wil je de verbouwing liever uit handen geven, dan zal LB het volledige project management van de verbouwing voor haar rekening nemen.

Interieuradvies | Interieurontwerp

INTERIEURADVIES |
INTERIEURONTWERP

LB helpt jou bij het vormgeven van het interieur van jouw woning of bedrijfsruimte, zoals de woonkamer, badkamer, maar ook de zolder of het trappenhuis.

Door het vertalen van jouw wensen en behoeftes ontwerpt LB een interieur wat bij jou past.

 

Interieurstyling

INTERIEURSTYLING

Lexi Beckord zorgt ervoor om het interieurontwerp van jouw woning of bedrijfsruimte helemaal af te maken want juiste invulling en uitlijning van de ruimte maken het concept compleet. De juiste kleuren op de muur, het passende meubilair - afgestemd op het concept en de ruimte -, en de juiste verlichting en accessoires die jouw interieur persoonlijk maken. 

Bouwen & Verbouwen

PROJECT MANAGEMENT

LB neemt het volledige project management van de verbouwing of renovatie op zich.

Met ruime ervaring als project manager ontzorgt ze jou vóór en tijdens de verbouwing van je huis, met oog voor detail en kwaliteit.