HET TEAM VAN LEXI BECKORD

Hier bij Lexi Beckord Interior Design staan we voor unieke ontwerpen met karakter, die er tegelijkertijd voor zorgen om je thuis te voelen.

Wij geloven dat persoonlijke stijl altijd wint van trends. We combineren graag designstukken met persoonlijke elementen, creëren spannende kleurencombinaties en indien mogelijk kiezen we altijd voor natuurlijke materialen boven synthetische materialen en met de hand vervaardigd in plaats van in massa geproduceerd.

 

We zijn een boetiekstudio die goede interieurontwerpen creëert voor uw thuis of bedrijfsruimte.

 

Onze studio is gevestigd in Den Haag. Wij houden van avocadotoast, cappuccino met havermelk, 's ochtends vroeg werken en lunchpauzes halverwege de dag.

 

Kom hieronder wat meer te weten over het team.

Lexi Beckord Interieurontwerp.jpg

LEXI BECKORD.

Interieurontwerpster en -styliste.

Lexi Beckord helpt jou bij het vormgeven van het interieur van jouw woning of bedrijfsruimte.

Met de nodige ervaring en kennis als binnenhuisontwerper, vertaalt LB jouw wensen en behoeftes naar een interieur en styling die bij jou passen.

Hierbij houdt zij uiteraard zo veel mogelijk rekening met de stijl van de architectuur van de woning en/of het pand, de gebruiksdoelen, de lichtinval, en wensen van jou als opdrachtgever.

 

LB ontwerpt interieurs voor- en geeft advies aan zowel particulieren als ook bedrijven, retail en horeca. Geschikt voor ieder budget creëert zij ruimtes waarin waarin je prettig kan wonen, werken of ontmoeten.

LB team Lucy_edited.jpg

Lucy Monk

Interieurontwerpster en -styliste.

Lucy is onlangs naar Den Haag verhuisd en creëert graag mooie & rustgevende ruimtes. Of u nu op zoek bent naar een interieurontwerper voor uw bedrijf, winkel of familieruimte, zij luistert naar uw behoeften, gaat creatief om met uw ruimte en adviseert u bij elke stap naar de oplevering van het ontwerp.

 
alexander-andrews-260988-unsplash.jpg

LB BLOG.

Get some inspiration for your interior and next travels here.

Interieurontwerpster en -styliste.