top of page

PROJECTEN

Interieurontwerp nieuwbouwwoning, Vroondaal

Dé grote stad moet wijken voor een rustiger en groener leven aan de rand van Den Haag, maar belangrijker nog: in de nabijheid van het strand.

De twee-onder-een-kap woning biedt alle ruimte en comfort voor een nieuw leven dichtbij de duinen. Een typische nieuwbouwhuis mist echter nog karakter en gezelligheid; dat is juist wat we wilden toevoegen aan hun nieuwe huis.

Door een andere indeling en het gebruik van materialen en kleuren hebben wij persoonlijkheid toegevoegd aan het interieur welke gezelligheid uitstraalt, wat voor de klant heel belangrijk was. Daarnaast straalt het interieur ook rust en ruimte uit, met lichte kleuren als uitgangspunt en enkele stoere elementen.

Op de begane grond speelt de keuken een belangrijke rol spelen als ‘social hub’ maar ook een zithoek biedt ruimte bieden om te relaxen. De openslaande deuren geven zicht op de tuin welke een belangrijk onderdeel van het huis wordt.

Kortom, de woning biedt alle gemakken van een nieuwbouwwoning terwijl de indeling en het interieur ervoor zorgt dat het een uniek en bijzonder thuis is voor de klant.

bottom of page