top of page

STAP 1: INVENTARISATIE

 

We beginnen met inventariseren van de doelstelling van jouw interieur.

 

Kennismaking

Vaak is het lastig voor jou als opdrachtgever jouw wensen en behoeftes te formuleren. Daarom gaat LB tijdens een persoonlijk vrijblijvend gesprek samen met jou de ruimte(s) en mogelijkheden bekijken, de wensen en behoefte bespreken, maar ook het budget bepalen.

 

Hierbij komen vaak de volgende vragen

aan bod:

  • welk gebruiksdoel krijgt de ruimte?

  • welke criteria heb jij als belangrijke uitgangspunten? Denk bij voorbeeld aan: comfort, ruimtelijke indeling, gebruiksgemak, kleurgebruik, etc.

  • op welke termijn moet het project gerealiseerd worden, en voor welk budget?

 

Allemaal belangrijke criteria die de uitgangspunt vormen voor de juiste invulling voor een duurzaam en geschikt ontwerp voor jouw woning of bedrijfsruimte.

 

Offerte op maat

Aansluitend aan het kennismakingsgesprek zal LB een aanbod uitwerken, met een voorstel van aanpak.

Dit aanbod omvat een omschrijving van de verschillende werkzaamheden evenals een inschatting van de kosten die hieraan verbonden zijn. 

Denk bij de werkzaamheden aan plattegrond (2D) inclusief nieuwe indeling/inrichting, verschillende aanzichstekeningen (3D), verlichtingsplan, keuze meubilair en projectbegeleiding.

 

Een offerte op maat, volgens jouw wensen en behoeftes.

STAP 2: ONTWERPEN

 

De definitieve offerte

Na een akkoord op een definitieve offerte, aangescherpt op jouw wensen, planning en budget, volgt de ontwerpfase.

Visualisatie van het ontwerp

Door middel van moodboards, tekeningen, kleuren en materialen presenteert LB het ontwerp voor jouw nieuwe interieur.

Het ontwerp wordt zo goed mogelijk vertaalt naar een verschillende schetsen, in 2D en 3D, om jou de ruimtelijke effecten en stijl van het ontwerp te laten beleven. Want alleen dan kan je zelf een bewuste keuze maken.

 

Materialen

Bij een ontwerp zal Lexi tevens advies geven over het gebruik van kleuren en materiaalsoorten, zoals hout, steen, kunststof, etc. Dit kan van groot belang voor een bepaalde uitstraling van een ruimte maar ook het beschikbare budget.

 

Het ontwerp

We leggen zo exact mogelijk vast hoe je nieuwe interieur gaat worden. Als opdrachtgever ontvang je een overzichtelijk document met:

 

  • Indelingstekeningen

  • Verlichtingsplan

  • Kleurpallet en kleurcodes

  • Materiaalgebruik

  • Vloer- en wandafwerking

  • Te ontwerpen meubilair

  • Aan te schaffen meubilair, armaturen of accessoires

STAP 3: UITVOERING

 

In de laatste stap maken we je droom werkelijkheid. Afhankelijk van je wensen ontzorgt Kimmik je volledig.

 

Projectmanagement

Kimmik stuurt aannemers, meubelmakers, verhuizers, schilders, meubelleveranciers en stoffeerders aan. Volgens afgesproken resultaat wordt het ontwerp gerealiseerd.

 

Aankoop

Meubelstukken, vloerbedekking, raambekleding, verlichtingsarmaturen en accessoires worden door LB gekocht of besteld. Dat garandeert niet alleen de juiste kwaliteit, maar levert vaak ook een aantrekkelijke korting op. Onder aankoop valt natuurlijk ook het vervaardigen van ontworpen meubels of accessoires.

 

Inrichten en styling

Als de ruimte perfect is afgewerkt zorgt LB voor de inrichting. De juiste uitlijning en invulling maken de ruimte af. Het meubilair op zijn plek, verlichting aangesloten en ingesteld, raambekleding opgehangen en het geheel afgemaakt met accessoires en groen.  Na deze stylingsronde kun je van het nieuwe interieur genieten.

AEnB2Up2GFwhlGA3zWp5FbMnszHywgKRTbB_38i5

WERKWIJZE

bottom of page