PROJECTEN

PROJECTEN

Ontdek hier een kleine selectie van projecten die Interieurontwerpstudio Lexi Beckord in het verleden heeft gerealiseerd.  

LUXURIEUS PENTHOUSE, AMSTERDAM

In dit ruime en licht penthouse in Amsterdam realiseerde LB een luxurieus interieurconcept, met grote gebaren zoals een op-maat gemaakt boekenkast evenals grote kunst aan de muur.
De bestaande keuken werd behouden en gemoderniseerd.

INTERIEURSTYLING WONING, HEEMSTEDE

Een interieurconcept voor deze gerenoveerde jaren 30 woning in Heemstede met prachtige designmeubels gecombineerde met maatwerk elementen.

Het resultaat: een prachtig interieur met een modern en Scandinavische uitstraling met behoud van een warmte sfeer.

SLAAPKAMER WOONBOOT, AMSTERDAM

Voor een prachtig woonboot in Amsterdam hebben wij een luxe en tegelijkertijd knusse slaapkamer ontworpen met veel rijke kleuren en warme materialen. De achterwand van het bed is ontworpen met een dubbele functie, en als maatwerk gerealiseerd.

KEUKENONTWERP VILLA, SYDNEY

Voor deze villa in Sydney ontwierp LB een nieuwe keuken waarbij de open ruimte en uitzicht op zee belangrijk was. Lichte materialen en een Europesche uitstraling was de wens van de klant.

TOTAALRENOVATIE HERENHUIS, DEN HAAG

LB realiseerde een interieurconcept voor een totaalrenovatie van dit prachtige herenhuis in Duinoord in Den Haag. Hierbij werd de keuken bij de eetkamer getrokken en ontstond er een riante woonkeuken.

Hierbij werden nieuwe, strakke elementen gecombineerd met de authentieke details van het huis. Een perfecte combinatie van de twee.

RENOVATIE FAMILIEWONING, AMSTERDAM

LB realiseerde een interieurconcept voor een renovatie van een mooie familiewoning in Amsterdam. Een nieuwe keuken, nieuwe badkamer, toilet en begaanbare kledingkast maakten onderdeel van het ontwerp. Daarnaast gaf LB kleuradvies voor alle vertrekken van de woning.

RENOVATIE VRIJSTAAND HUIS, AMSTERDAM

(in progress)
Een ontwerp voor eenmade-over van een prachtig vrijstaand huis in Amsterdam. Het ontwerp bevatte onder andere een nieuwe keuken, nieuwe badkamers, een nieuwe slaapkamerinrichting, evenals een renovatie van de zolder en creëren van een kantoorruimte in de huidige garage.

OUDE TOUWFABRIEK, OUDEWATER

Het verschil zou niet groter kunnen zijn. Waar voorheen een oude fabriek stond, staat nu een moderne en stoere familiehuis. LB realiseerde het ontwerp voor de volledige renovatie van een oude fabriek tot modern en gezellig woonhuis met veel unieke details.

MODERN APARTMENT, AMSTERDAN

In Oud Zuid in Amsterdam hebben wij voor deze klant een gedeeltelijke renovatie van de woning ontworpen en gerealiseerd.
Hierbij werd de keuken verplaatst en vernieuwd, een grotere slaapkamer realiseert en de badkamer gemoderniseerd.

KEUKENONTWERP HERENHUIS DEN HAAG

Een keukenontwerp voor een prachtig herenhuis in het Statenkwartier in Den Haag waarbij het betrekken van de keuken bij het woongedeelte een grote rol speelde.

 

Door het doorbreken van meerdere muren werd in dit ontwerp een volledig open keuken gerealiseerd.
 

BADKAMERONTWERP, DEN HAAG

Een gedateerd gastenbadkamer maakt plaats voor dit uniek ontwerp, waarin een mooi contrast van materialen ontstaat.
 

Betonstuc afwerking van de muren met houtlook tegels and houten badkamermeubel, afgewerkt met stoere zwarte kranen.

INTERIEURSTYLING, AMSTERDAM

In dit gerenoveerd apartment nam LB de volledige inrichting voor haar rekening. Het interieurstyling concept combineert kleuren en materialen met als resultaat een Scandinavisch en moderne inrichting, met een stoere touch door het gebruik van donkere kleuren.

KEUKENRENOVATIE FAMILIEHUIS MAASTRICHT

LB neemt het volledige project management van de verbouwing of renovatie op zich.

Met ruime ervaring als project manager ontzorgt ze jou vóór en tijdens de verbouwing van je huis, met oog voor detail en kwaliteit.

Spreken de voorbeelden je aan en zou je graag willen weten wat in jouw woning of bedrijfsruimte mogelijk is? Maak dan nu een vrijblijvende afspraak met LB.

LEXI BECKORD | Den Haag | mail@lexibeckord.com | +31 6 45924818

© 2020 by LEXI BECKORD. All rights reserved.
 
  • whatsapp_lexibeckord
  • Instagram_lexibeckord
  • Pinterest_lexibeckord
LB Interieurstyling Amsterdam6

Interieurstyling van een gerenoveerd appartement in Amsterdam met een modern Scandinavisch stijl.

Go to link